Distansundervisning vecka 2 - 7

Det vi vet just nu är att FHM rekommenderar gymnasieskolorna att gå över till distansundervisning t.o.m. den 6 januari (med vissa undantag). Idag kom ett beslut från Uppsala kommun att fortsätta ha viss del av undervisningen på distans i de kommunala gymnasieskolorna till 19 februari, alltså fram till sportlovet. För oss på Rosendal innebär detta att vi fortsätter med fjärr- och distansundervisning i tre-veckors-cykel för åk 1, åk 2 och åk 3 på NA och SA. IMA och SPRINT har även fortsättningsvis all undervisning på plats på skolan. Detta beslut från Uppsala kommun gäller om det nationellt inte beslutas att förlänga distansundervisningen för samtliga gymnasieskolor ytterligare (det som gällt från den 7 december till den 6 januari).

Följande årskurser kommer ha fjärr- och distansundervisning följande veckor: 

Vecka 2 åk 1 distans

Vecka 3 åk 3 distans

Vecka 4 åk 2 distans

Vecka 5 åk 1 distans

Vecka 6 åk 3 distans 

Vecka 7 åk 2 distans

 

Nu håller vi i och håller ut. Begränsar våra fysiska möten under ledigheten. Gör roliga saker och är sociala på smittsäkra sätt så att vi kan fortsätta ha skolan öppet under våren. 

Här kan du läsa mer om beslutet som Uppsala kommun fattade idag: 

https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/nyheter-och-pressmeddelanden2/fortsatt-distansundervisning-pa-gymnasiet-efter-jullovet2/

Ta hand om er, nu hoppas jag att ni alla får vara friska över jul och att vi håller oss friska in i januari.

16 december 2020