Läsårstider

Höstterminen 2021

ÅK 1 är mycket välkomna till Rosendalsgymnasiet onsdag den 18 augusti, vi börjar med upprop NA kl 9.00 och SA kl 10. Uppropen kommer ske klassvis i respektive klassrum. Utanför huvudentrén kommer det finnas klasslistor med hänvisning till rätt klassrum. Vi är många som kommer finnas på plats och kunna hjälpa dig att hitta rätt.

Åk 2 och 3 börjar fredagen 20 augusti med upprop åk 2 kl 9 och åk 3 kl 10. Första dagen är gemensam dag för klassen.

SPRINT har upprop torsdagen 19 augusti kl 9.00. Uppropen kommer ske klassvis i respektive klassrum. Utanför huvudentrén kommer det finnas klasslistor med hänvisning till rätt klassrum. Vi är många som kommer finnas på plats och kunna hjälpa dig att hitta rätt.

Undvik gärna kollektivtrafiken till och från skolan om det är möjligt och ta gärna cykeln!

Lovdagar

• fredag 24 september
  • höstlov: måndag 1–fredag 5 november (vecka 44)

Julavslutning

• tisdagen 21 december

Vårterminen 2022

Vårterminen 2022 börjar tisdag 11 januari och slutar torsdag 9 juni. Studentavslutningen är fredag 3 juni.

Lovdagar

• Sportlov: 21 - 25 februari